Welkom in de webshop van WECKEN online

 

 

WECKENonline is sinds 2012 ontstaan vanuit de passie van Claudia en Gerrit voor het bereiden en bewaren van voedsel.

Claudia is een kookfanaat en fanatieke receptenmaakster, tevens de schrijfster van het Handboek voedsel drogen en het boek: Koken met gedroogd voedsel. Gerrit is een kookfanaat die gegrepen is door het weckvirus en alles wat met koken te maken heeft. Beiden gegrepen door het koken en alle facetten die daarbij horen zijn zij indertijd erg enthousiast aan deze webwinkel begonnen.

Na 8 jaar met veel passie WECKENonline gerund te hebben en de webshop en receptensite groter en groter werden hebben Gerrit en Claudia met mij contact opgenomen.

Ik ben Tilde.

Toen Claudia me liet weten dat ze iemand zocht om WECKENonline over te nemen stond ik dan ook op de eerste rij. Ik ben dolenthousiast en zet dit nieuwe avontuur met veel plezier verder.
Als actief hobby-kok hou ik ervan om nieuwe gerechten uit te werken en te experimenteren met voeding.

Via Claudia kwam ik in contact met het drogen en bewaren van voedsel. De vele leuke recepten die ze presenteert in de mooie Weckpotten werden al snel ook mijn bron van inspiratie.
Omdat ik zelf al jaren aan het wecken ben en voedsel droog, beschik ik over de nodige kennis en ervaring om jullie ten allen tijde met raad en daad te kunnen bijstaan.

De natuur biedt ons elk seizoen haar eigen lekkere vruchten en groenten. Om daarvan maximaal van te genieten, kunnen we door te wecken, inmaken en drogen al dit lekkers voor langere tijd bewaren zonder verlies aan smaak voedsel bewaren.

Deze manieren van bewaren zijn duurzaam en temt bovendien onze ecologische voetafdruk.
Dit is iets waar ik persoonlijk veel belang aan hecht.

Niet alleen groenten en fruit, maar ook reeds bereide gerechten kunnen op deze manier worden bewaard. Kortom, WECKEN is actueler dan ooit!

Voor meer informatie over hoe u moet wecken, voor inspiratie voor gerechten & het weckproces verwijs ik jullie graag door naar onze inmaakrecepten website: “Wecken en inmaken” namelijk:  WECKENonline.eu.

“Want wat je inmaakt maakt niks uit, zolang het maar op de juiste manier gebeurt.”

Foto’s van onze inmaakrecepten kunt u ons vinden op: Pinterest, twitter en instagram.
Als u doorklikt op de foto’s komt u automatisch bij de inmaakrecepten uit.

Als u waardeert wat wij doen, dan zouden wij het HELEMAAL geweldig vinden als u ons leuk zou vinden op FACEBOOK!
Ik hoop dat u hier alles vindt en wens u een fijn WECK avontuur!

Tilde
Eigenaar WECKENonline